Oldenzaal wordt steeds mooier

Ontmoetingsruimte de Orangerie
Met het gereedkomen van de Orangerie, beschikken de bewoners van de Meijbree en omgeving over een prachtige ontmoetingsruimte. De opzet van het project voorziet in 5 pijlers, nl.; ontmoeten, kennis, handvaardigheid, bewegen en amusement.

De nieuwe ruimte is voorzien van allerlei faciliteiten zoals; een biljart, logeerkamers, een vergaderzaal, een grote ontmoetingsruimte. In het midden van dit alles ligt een prachtige tuin met groot terras. Er is een professionele keuken aanwezig, hier worden heerlijke en goede maaltijden gemaakt. In de ontmoetingsruimte kunnen de bewoners een krantje lezen, genieten van een heerlijke maaltijd of gewoon even binnen lopen voor een kopje koffie.

Vanaf september gaan, onder begeleiding van vrijwilligers en een coördinator van de WBO Wonen, de activiteiten van start. Ook bezoekers uit de omgeving zijn van harte welkom. De doelgroep is 50+.
WBO Wonen begeleidt nieuwe vrijwilligers en maakt aan de hand van richtlijnen samen met de vrijwilliger(s) een plan van aanpak voor de inwerkperiode.
Nieuwe vrijwilligers zijn van harte welkom.