Oldenzaal wordt steeds mooier

De Veldheeren
Bijzonder wonen tussen stad en natuur

Vera Yanovshtchinsky ontwerpt 11 zeer ruime eengezinswoningen en 2 riante hoekbungalows. Bijzondere steenkleuren, metalen daken, ‘geïntegreerd’ in de bestaande wallen.

Het moge duidelijk zijn; De Veldheeren is een zeer bijzonder project! Wonen in ‘De Veldheeren’ betekent wonen in een groen gebied waarbij de nadruk ligt op ruimte, licht en natuur. Deze speerpunten komen steeds terug in “De Veldheeren”.
 

 


11 luxe ééngezinswoningen en 2 luxe bungalows
De 13 riante ééngezinswoningen van de ‘Veldheeren’ bestaan uit elf tussenwoningen en twee hoekwoningen verdeeld over vijf typen. Iedere woning heeft een parkeerplaats op eigen terrein, is achterom bereikbaar en heeft een aparte berging in de tuin. Het ruimtegevoel en het contact met buiten wordt in de woningen versterkt door het gebruik van vides, grote glasoppervlakten en schuifpuien naar de riante achtertuin.

11 luxe tussenwoningen
De tussenwoningen zijn zeer ruim van opzet. De woningen hebben standaard een luxe open keuken voorzien van Caeserstone blad (opgedikt naar 6 cm). Daarnaast is de keuken standaard uitgerust met een vaatwasser, kookplaat, afzuigkap en korvenkasten. De keuken is optioneel uit te breiden met koelkast, vriezer, combimagnetron, servies- en onderkasten en klepkasten.
Er is een riante tuingerichte woonkamer v.v. schuifpui naar de achtertuin. De separate eetkamer is gesitueerd aan de voorzijde van de woning. Op de eerste verdieping zijn drie ruime slaapkamers, een luxe uitgevoerde badkamer met een tweede toilet en een aparte bergkast/cv-ruimte geschikt voor wasmachine en droger. Een aantal tussenwoningen hebben een bergzolder beschikbaar welke bereikbaar is door middel van een vlizotrap.

2 luxe hoekbungalows
De bungalows gesitueerd op de hoek bestaan uit één bouwlaag en hebben alle voorzieningen op de begane grond. De woningen hebben een riante, tuingerichte woonkamer met een zeer hoog plafond waarin de dakvormen zichtbaar zijn. Ook deze woningen beschikken over eenzelfde luxe uitgevoerde open keuken en drie ruime slaapkamers. Ook hier is de badkamer luxe uitgevoerd en voorzien van een tweede toilet. Berghok/cv-ruimte is geschikt voor wasmachine en droger. Doordat de dakvormen zichtbaar zijn geven deze woningen een ruimtelijk en speels gevoel.