Oldenzaal wordt steeds mooier

De Abdij
De grootste verhuurder van woningen in Oldenzaal heeft volgens eigen zeggen het taakveld vergroot naar 'plezierig wonen'. "Onze werkzaamheden hebben zich in de loop der jaren verbreed en verdiept. Tegenwoordig zijn we nauw betrokken bij de leefomgeving van de inwoners van Oldenzaal. De onlangs geopende ontmoetingsruimte 'de Abdij' is daar een goed voorbeeld van. Met onze activiteiten willen we zowel het thuisgevoel als de stadsbeleving bevorderen. Deze ambitie kunnen we alleen in goede samenwerking met veel mensen realiseren en daarom staat de 'O' van Oldenzaal centraal in het nieuwe logo", zegt Harry Tossaint, directeur WBO Wonen.

 

In een prachtige en sfeervolle locatie kunnen de bewoners in het centrum van Oldenzaal in de Abdij gebruiken maken van de diverse zaken.
Elke dag is er de mogelijkheid voor een diner. Tevens kunnen zij hier deelnemen aan culturele activiteiten. Of gewoon even binnen lopen voor een kopje koffie, oftewel: voor gezelligheid. Gelukkig beginnen steeds meer bewoners de weg naar de Abdij te vinden, hier werkt ook de bekende mond op mond reclame het best! Inmiddels hebben enkele bewoners hier al hun verjaardag gevierd en vonden het heel gezellig en goed verzorgd.